Followers

Saturday, January 8, 2011

Green purse


Neida så det er ikke noe snø ute nå. Etter å ha svømt hjem fra Ingrid i snøen var jeg ikke sikker på om buksen min var hvit eller svart.

Så i dag var jeg og Ingrid i byn sammen. Og jeg var så heldig og fikk 200 kr av farmor :) For dette er det siste jeg kjøper i januar. Nå skal jeg sparte til en data.
Såå tilbake til i dag. I dag var jeg og kjøpte den grønne vesken <3 den som jeg har siklet på i en uke. Perfekt når jeg har mine kjedelige svarte antrekk på. "POW" grønn veske. Koster bare 200 kr på h&m. Noe spesiell men de har den i svart og brun også. Toppen er også fra h&m og koster 79.90 kr.
Prøver å finne flere topper. Har letet etter topper siden sommerferien siden jeg har så mange jakker og cardigans, men ikke topper.
Denne toppen kommer til å bli perfekt til sommeren og våren med shorts, converse og kanskje en liten solhatt. Til slutt så kommer smykke som er fra cubus. Har letet og letet etter et chunky smykke men finner aldri et. Denne var så billig siden den var på 50%, og selv om den ikke er helt perfekt er den grei.

7 comments:

Anonymous said...

Veldig fine ting :) Takk for kommentaren :)

Anonymous said...

Oh my, thats a very lovely bag! :)

Emma said...

aaw thank you guys :-)

minnja said...

LOOOOOOOOOVE it :)

Kiss
minnja

http://minnja.blogspot.com/

Astrid said...

Jeg finner aldri topper... aldri. Sikkert derfor jeg ikke har noen. Gaver jeg får blir jeg aldri fornøyd med - men finner aldri noe bedre selv. :) Fin veske! Selv leter jeg etter en som skal komme på Kappahl i januar...

kebehh.blogg.no said...

ååh masse fint! :)

Emma said...

Takk :)