Followers

Sunday, January 2, 2011

2011

Dette blir det lengste innlegget jeg kommer til å poste noen sinne. Kanskje fordi jeg har over 50
bilder av fyrverkeri som jeg synes ble bra..
SERIØST dette er det eneste bilde jeg har av det jeg hadde på meg ! Så dere får leve med at det ser helt forferdelig ut !

Nyttårsaften var kjempe koselig og gøy. Som dere ser hadde vi en blodharry photshoot mens vi ventet på at klokken skulle bli 12. Hehe. Uansett så har jeg spist meg god og fet i jula og orker ikke spise nå. Så nå kommer jeg til å sulte meg ihjel i noen dager helt til jeg får lyst på mat.


Og dere lurer kanskje på hvorfor jeg ikke postet bildene i går. Nemmelig fordi jeg var lat og folk dro hjem klokken 4 om natten. Så når jeg sto opp klokken 11. Så jeg på disney channel og etter det på harry potter så gikk jeg ut og skaffet meg et liv.

OG jeg så helt forferdelig ut i går så det var ikke noe antrekk å ta bilder av og heller ikke butikker som er åpene. Og jeg ser like forferdelig ut i dag, om ikke verre. Går i en rosa v-hals sosse genser og en økologisk kosbuke fra h&m. Ikke at jeg skjønner helt den greien med økologisk.
Men jeg har jo noe som jeg synes er morsomt. Statesikken min i går var HØY ! Og dere tror sikkert nå at det bare er jeg som har trykket oppdater på bloggen min så jeg får mer besøkende. Men da kan jeg fortelle dere at det går ikke. Ikke at dere legger merke til det fordi ingen kommenterer.
Så planene mine for i dag er å spille dette på mobilen min :

Kos dere :) Godt nytt år ( Happy new year) !!!

3 comments:

Theonlyfashionprincess said...

Happy new year!
x

SL' outfits said...

Super lovely post!
:D:D
Happy New Year!
www.sloutfits.blogspot.com
xx
SL.

Emma said...

:)