Followers

Thursday, January 20, 2011

Ball, ball, ball

Lenge siden sist. Har ikke hatt internett på flere dager..

I går var så gøy. Vi startet hjemme hos meg og deretter kjørte vi limo til ballet. Mest harry og gøye jeg har gjort på lenge. Hehe. Satt helt bak, rett ved høytalerene og det var så høyt at jeg måtte skrike for å snakke til de som satt vedsiden av meg. Men det var fortsatt verdt pengene selv om jeg har blitt døv.
Hehe. Tror vi fikk 100% på harry skalaen da vi danset til de blodharrye sangene, og åpnet vinduene og vinket til alle som så oss. Rett og slett kjempe gøy !
Men for å toppe det av kom vi i helt perfekt tid til ballet. Alle så ut vinduene eller sto ute og så på oss når vi kom.
Så gikk resten av kvelden til å bare hoppe rundt til musikk og se på de som hadde drukket litt for mye.
Og det skulle heller ikke forundre meg om jeg har fått blærekatar etter å sitte på bakken helt til pappa hentet oss. 10 minus grader ute er deilig. Kan si at etter å gå med 12 cm heler i 6 timer så får man litt vondt. Og det er ikke mye til hjelp å oppbevare pengene i de mens man hopper rundt.

Så i natt sov jeg i 2 timer sikkert. Ball på en onsdag er jo så teit. De skal liksom forhindre at folk drikker. De bør kanskje finne ut snart at de som hadde drukket på en fredag, drakk selv om det var onsdag. hehe. Skal si dere det var mange trøtte mennesker på skolen i dag.

Selv om jeg har dummet meg ordentlig ut, blitt døv, ødelagt føttene mine og helt sikkert fått blærekatar så var det en super kveld :)

1 comment:

elizabeth s. said...

beautiful dress! looks like a fun night!

xx

e.