Followers

Thursday, December 30, 2010

Movie night


Hohoho jeg har på meg farger i dag :) Føler at antrekkene mine har vært mye svart, men her er det bare vesken og skoene som er det :) Også måtte jeg ha på litt ekstra blush siden jeg klarte å svi meg i trynet med bølgetangen, som var på full guff. Så nå har jeg brannmerke i trynet som svir noe helt forferdelig.

Jeg drar snart. Derfor bildene er tatt inne på 2 sekunder. Jeg skal nemmelig på kino. Håper jeg ikke sovner med hodet i pizzaen siden jeg sover veldig lite og dårlig nå. Sovner rundt klokken 2 og står opp sånn i 8-9 tiden.
Jesus jeg hadde ikke hatt noe imot å sovne med en gang jeg la meg. Istedet ligger jeg bare med mobilen i hånden og oppdaterer facebook hele tiden for å se hva andre skriver... Mye til liv.
Altså det er ikke nok med at jeg ikke sovner. Jeg glemte å skru av dataen så det var jo disco på rommet mitt siden den blinket hele tiden. Og jeg orket jo ikke svømme gjennom alle klærene mine for å skru den av. Night fever. hahaha måtte bare..
Dere skjønner jeg ryddet rommet mitt i går :) Det vil si at jeg skulle. Kom ikke lengre enn å dra ut alle klærene fra skapene mine og kurven som sto på gulvet, la det på sengen og flyttet det ikke. Så siden jeg er så lat orket jeg heller ikke å kaste alt på gulvet før jeg sovnet. Sååååå jeg bare sov i sengen som var full av klær :) Digg å våkne av at jeg lå på en kleshenger.

Men nå må jeg stikke vis jeg skal rekke pizza og film. Kos dere med alle skrivefeilene mine :)

2 comments:

Z--- said...

great bag!!xx

www.zscloset.blogspot.com

Emma said...

Thank you :-)