Followers

Wednesday, August 18, 2010

It`s over !

Fjellet med Eline og Kathrine:


Biltur:


London med Ingrid :


Denne sommeren har gått så fort. Hører så mange si dette hele tiden. Kanskje det er
fordi det ikke har vært en ordentlig sommer her jeg bor. Jeg har alltid vært på stranden hele sommeren. I år var jeg 1 gang i sommerferien hvor jeg badet og svømmet.


Denne sommeren føler jeg at jeg har sett mer. Som når vi var i hamburg og pappa så på gps`en at det var et område med masse teatere. Vi går opp dit og finner ut at det er reeperbahn. Eller uteliggerene vi så under broen i hamburg. Handlevogner fulle av tomme øl flasker. Tror ikke jeg har vært så redd siden jeg var på skolen i dag og noen hev noe svart gjennom luften og jeg trodde det var en ful som fløy på meg.
Denne sommeren har jeg fått drete ut folk jeg kjenner i 9 forskjellige land. Ingrid i London (og jeg liker å kalle England for London). Der falt jeg ned trappen i subwayen. Mamma og pappa i tyskland hvor jeg sa på en resturang at han gutten som gikk inn døren så homsete ut. Jeg finner straks ut at han er Norsk. KARMA ! Og Eline og Kathrine på fjellet hvor vi begynte å danse fairytale i veien hvor noen menn som arbeidet. Så egentlig har jeg gjort mer enn mange denne ferien og har ingenting å klage på. For sommerferien er over.
Nå er det bare 83 skoledager igjen til juleferie !

No comments: