Followers

Sunday, June 5, 2011

The bush
 

Har en god grunn for null blogging i går. Telttur. Startet dagen ganske stresset fordi minnebrikken min var ødelagt så vi måtte kjøre til byn, handle mat og pakke. Så da ble det til at jeg pakket den lille timen der jeg var hjemme.
La meg bare si jeg er IKKE natur menneske. Kuttet meg på benet, brant meg når jeg tente på fyrstikken og ble spist opp av alle dyr. Har seriøst 2. grads forbrenning på begge lårene fordi fyrsitkken knakk når jeg tente på den. Så den brant fortsatt når den landa på lårene. Ellers koselig. Blitt litt brun og det er magisk å få dusje når man er ferdig.

4 comments:

Elias said...

Morsomme bilder. Ler meg i hjel der hvor dere henger over brua. Haha, sykt morsomt.

Vær helt ærlig, hvorfor kommenterer du ikke på videoene mine på youtube? Jeg vet du har en youtube konto, det er "the95girlx", ikke sant?

Vær så, vær så snill å skriv kommentarer på youtube siden min. Hvorfor gnorerer du det jeg har skrevet på tavla.

Jeg har jo dynka Henrik med sjokolademelk, er det derfor du ikke vil?? Jeg har bedt han om unskyldning.

Hvorfor? Hvorfor? Hvorfor?
Vær så snill. Vær så snill. Værså snill.


PS: Hvis videoen har en engelsk tittel, skriv kommentaren på engelsk så de engelske eller utlendingene skjønner det som står.

Tusen takk. Hilsen Elias (EliasVideoProduction)

Elias said...

Forresten; Du er abbonert (på youtube)

Emma said...

Hei Elias. Det er ingen spesiell grunn for at jeg ikke har kommentert filmene dine på youtube bortsett fra at jeg er lat. Skal gjøre det når tordenværet er over ;)

Elias said...

Ok. Korselig og høre.
:-)
:-)