Followers

Thursday, May 19, 2011

Dagen i dag

Kathrine <3
Tullet med at jeg skulle hoppe. Alltid like gøy
Haha i går gikk jeg rundt og sang på titanic sangen så tok en titanic mens det blåste litt

Meg / Elineflinke !!
Litt mye sitronsyre


I dag var vi på klassetur på stranden siden de andre har engelsk eksamen. Så det var jo koselig :) Haha så jo kjempe bra ut da. For det blåste greit mye, så jeg sullet meg inn i pleddet og gikk rundt på stranden som en nonne. Moder Emma. Og ikke nok med det, tok vinden nesten med meg og kamraet mitt ut i vannet. Og jeg er ikke akkuratt den letteste for å si det sånn.
 Deretter dro jeg, ingrid og eline hjem til meg for å lage drops og se på film. Ha litt jentetid sammen. Så det ble twilight film og drops som ikke var de beste for megen ;) Må bare le av de twilight filmene ! De er så kleine og dumme. Ikke er de like bøkene i det hele tatt. Man blir rett og slett flau av å se på de. Sitter der og ler når de kysser for det ser ut som om han skal spise henne. Og tekstingen er jo fantastisk!! Tror det var på new moon at marshmallow ble persilleblad. HAha da braka det løs i kinosalen for å si det sånn. Ikke at noen andre rundt meg oppfattet det. Nordmenn -.-
Deretter hadde vi en liten photoshoot. Har utrolig mye bilder jeg skal poste nå. Sparer litt for de dagene jeg ikke har mye å blogge om ;)

2 comments:

Ingrid said...

dropsa <33<<33<3<3<3

Emma said...

<3 de fikk fart på systemet ja