Followers

Sunday, June 6, 2010

Hva tar man med på teltur ??

Jeg, Ingrid og Kathrine skal nemelig telte i hagen i natt. Hahaha det kan jo bli veldig artig når jeg hater insekter og edderkopper mer enn alt på jord !
Dette blir nok den overlevelsesturen. NOT ! Gud kanskje jeg skal ta med sånn madrass som blåses opp og blir 1 meter tykk. Det var faktisk like før jeg gikk ut av døra nå med bare sovepose under armen. Men det kan jo bli dødsgøy dette. Kommer nemelig hjem fra hyttetur hvor jeg måtte ligge i en sovepose beregnet for folk under 150 og jeg er nemelig 160 kan tro det var deilig når jeg måtte sove med inntrekt mage og greier. Så jeg vet at den soveposen skal jeg IKKE ha med.
Dessuten skal jeg ha med telefonen min og kommer sikkert til å spille angry birds i hele natt. Føler meg faktisk direkte mobbet av de grønne grisene når de sitter og ler av meg. Så jeg har utvikla et sykdom hvor jeg skriker hver gang jeg klarer en bane: i got you bitches. Jeg kommer til å bli lagt inn på sykehuset før streiken er ferdig hvor jeg har begynt å se ting som ikke er tilstede og snakke med meg selv.

Da forlater jeg dere med dette nydelige bildet av meg. Gud så fine bilder jeg har av megselv på mobilen.

No comments: