Followers

Monday, June 1, 2009

Pinsehelgen

Heter det egentlig det ??
I langhelga nå har jeg faktisk gjort mye gøy.
30. Mai
Jeg, Ingrid, Kathrine og Eline var på stranden og bada, DRIT kalt. Etter det skulle vi ha film maraton hvor kathrine sovna under den 3 filmen. Det var piss umulig å vekke henne ! Ingrid sto sikkert i 10 min og prøvde å vekke henne. Så kommer jeg med at vi kunne bære ho ut på plenen å la ho sove der men vi var selfølgelig snille å lot ho sitte i stolen og sove mens vi andre la oss i sengen.
31.mai Kathrine måtte i konf og jeg , Eline og Ingrid kjøpte is og dro på stranda. Var der nesten hele dagen (uten solkrem) så nå er jeg tomat rød og det svir. Klokka 11 tror jeg det var :S vurderete jeg å døgne så jeg kunne se på new moon traileren når den kom ut på nettet.
1.juni
våkna klokka 6 men la meg igjen for jeg var usikker på om traileren var kommet enda siden mtv skrev at de skulle legge den ut 2 timer etter at showet var ferdig. Så når jeg våkna fant jeg ut at man kunne se hele showet :D . Kristen må jo ha vært dopa ! Snudde seg vekk når de skulle kysse og mista trofet, går det ann ?
Haha det med Eminem var jo bare helt konge. Ingrid lo som en gæren gris.
Jeg og Eline var også på stranden i dag ( Hadde planlagt og sitte her inne på datarommet i mørket for å ikke bli mer solbrent ). Haha, Eline lo jo hvertfall og kalte meg gnom siden jeg satt innpakka i hånkle hele tiden.
Nå sitter jeg her å skriver og smører meg med aloverakrem.
Hvet ikke helt hva mer jeg skal si det har lissom hvert helgen min ++++ masse twittring.
http://twitter.com/Rosalipgloss

Prøv å ignorere de røde bena og den fine benstillingen. Men dette er hva jeg har på meg i dag.

Den eneste skyen jeg kunne finne i dag :D

2 comments:

Kathrine said...

Øy ikke galt med å sovne da ! :S
Var faktisk veldig trøtt !
Og du er ikke den eneste som er solbrent! Det svir så sykt , skjønner hva du mener !

-Kathrine
Ta en titt på bloggen ? :)

Anonymous said...

Det høres ut som en gøy helg :)